گراتن مرغ
مواد لازم
مرغ پخته یا گریل شده ۳۰۰ گرم
ژامبون نگینی خرد شده ۱۲۰ گرم
برنج سفید یا قهوه ای پخته ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز ۱ عدد خرد شده
سیر ۲ حبه ریز شده
کرفس ۱ شاخه خرد شده
شیر دو و یک دوم پیمانه
آرد ۳۰ تا ۴۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۶۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
کره رو در تابه حرارت بدید و کمی روغن هم به اون اضافه کنید و سیر و پیاز رو توی اون تفت بدید, وقتی تفت خورد, ژامبون و کرفس و فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و با هم خوب تفت بدید. حالا آرد رو اضافه کنید و با مواد کمی تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه و شیر رو خیلی کم کم در حالی که مواد رو هم میزنید اضافه کنید تا آرد گلوله گلوله نشه. بعد مرغ پخته رو اضافه کنید و بذارید تا سس غذا غلیظ بشه. نمک و فلفل غذا رو اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
کف قالب و ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید و برنج رو کاملا کف اون پخش کنید. حالا مایه مرغ رو یکدست روی اون بریزید و بعد پنیر موزارلا و در آخر هم پنیر پارمزان رو روی اون پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید تا طلایی بشه.
***نکات
*گراتن مرغ یک غذای بین المللی است که در کشورهای مختلف به صورتهای مختلفی طبخ میشه!
*به جای پنیر موزارلا از پنیر چدار یا پیتزا هم میتونید استفاده کنید.
*اگر پنیر پارمسان در دسترس نداشتید, به جای اون پنیر موزارلا بیشتر بریزید.
*موقع آب کردن کره, همیشه کمی روغن به اون اضافه کنید تا کره نسوزه!