آمار همبرگر اصل آمریکایی - اینجا همه چیز درهمه
X
تبلیغات
رایتل

اینجا همه چیز درهمه

همبرگر اصل آمریکایی

 همبرگر اصل آمریکایی در ادامه مطلب   

همبرگر اصل آمریکایی






امروز با یک همبرگر فوقولعلاده خوشمزه چطورید ؟ همبرگری که با همه همبرگرهایی که تاحالا درست کردید و یا خوردید فرق داشته باشه
 

همبرگر اصل آمریکایی






امروز با یک همبرگر فوقولعلاده خوشمزه چطورید ؟ همبرگری که با همه همبرگرهایی که تاحالا درست کردید و یا خوردید فرق داشته باشه


انصافا همبرگریکه تو سانفرانسیسکو خوردم به همه همبرگرهای که تاحالا توعمرم خورده بودم فرق داشت ، به قول ما ایرانیها پر ملات و خوشمزه بود


   امروز من نکاتی رو که واسه همبرگرآمریکایی لازمه که بدونید رو میگم و بعدشم میریم سراغ درست کردن این همبرگر خوشمزه 

باور میکنید جفت این دو تا همبرگر عظیم رو( همسرم ) نوش جان کرد ؟؟؟؟؟؟

 تا یادم نرفته بگم اینو و بریم واسه درست کردن این همبرگر

خیلیاتون ازم سوال کردید و پرسیدی که آیا من مسیحی یا زرتشتی یا .... هستم باید بگم نه من مسلمان هستم و ژولیت هم اسم واقعی منه . وقتی به دنیا اومدم جمهوری اسلامی فکر کنم موقعی که شناسنامه به من میدادند از دستشون در رفته و اجازه دادند ،دستشون دارد نکنه واسه این یک مورد  ها ها ها ها ها 

مهمترین نکات واسه یک همبرگر آمریکایی

 ازمهمترین نکات واسه یک همبرگربا کیفیت گوشتشه که باید گوشت گاوتازه باشه و خوب چرخ شده باشه خیلی خیلی بهتره که خودتون گوشت بگیرید و چرخ کنید اما اگه مثل من چرخ گوشت ندارد میتونید آماده بگیرید  گوشت هم باید ۸۰ درصدش گوشت خالص باشه و ۲۰ درصدش چربی این بهترین  حالتشه . یادتون نره با کیفیت ترین گوشت رو انتخاب کنید واسه همبرگر

این نکته رو هرگز فراموش نکنید که نمک رو به هیچ عنوان به مخلوط گوشتمون نمیریزیم چون موجب میشه که پروتئینهای ماهیچه از دست بره و به جای این که یک همبرگر ترد و آبداری داشته باشد همبرگرتون مثل سوسیس فنری میشه دلیل و شواهد میخواهید؟؟؟؟؟  باشه  نگاه به این دو تا تصویر بندازید 

جفت این همبرگرها از یک  نوع گوشت و مخلوط آماده شده جفتشون با یک درجه حرارت پخته شده 



 تو عکس بالایی موقعه ورز دادن  نمک زده نشده به همبرگر و فقط زمانی که همبرگرو شکل دادیم روش نمک و فلفل پاشیدیم  اما عکس پائینی  نمک زمانی که گوشتو مخلوط میکردیم با بقیه مواد اضافه شده  و یک ساعت هم تو یخچال بوده و کلا نمک به خورد گوشت رفته و میبینید که همبرگری مثل سنگ داریم که همه بافت تردیشوازدست داد


 پس دوباره تاکید میکنم به هیچ عنوان موقعه ورز دادن گوشت نمک اضافه نمیکنید و  تنها زمانی که گوشتو فرم دادیم روش نمک میپاشیم 

هیچ وقت موقعه پخت با قاشق رو همبرگرتون فشار نیارید این کارموجب میشه که رطوبت گوشت از دست بره و همبرگرتون خشک بشه


گوشت رو نباید خیلی ورز داد ، ورز دادن زیاد موجب میشه که گوشت سفت بشه به جای این که آبدار بشه ، این نکته خیلی مهمه، اگه هر موادی رو که میخواهید به گوشت اضافه کنید توی ظرف دیگه اون هارو مخلوط کنید و بعد به گوشت اضافه کنید و خیلی کم همه رو با هم مخلوط میکنیم پس یادتون نره گوشت همبرگر رو نباید زیاد ورز داد

به نیم کیلو گوشتتون به ندازه ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید  یادتون نره آب سرد

همه چیز باید سرد باشه گوشت و هر چی که بهش اضافه میکنیم و قبل از پخت باید به مدت یک ساعت تو یخچال بزارید تا حسابی خنک بشه و همه مخلوط عطرو طعمشون به خورد هم بره

وقتی همبرگرمون رو تو دستمون داریم شکل میدیم سعی کنید وسطش یه مقدار گود بدید چون بعد از پخت هم سطح بشه با همبرگر اگه این کاررو انجام ندید در آخر پخت همبرگری دارد که وسطش بالا  اومده  .از طرفی این کار موجب میشه که آب همبرگر ازدست نره و همبرگر آبداری داشته باشد

یک دقیقه مانده به پایان پخت پنیر رو میزاریم روی همبرگر تا آب بشه

اگه از فر یا گریل استفاده میکنید واسه پخت همبرگر بهترین درجه ۱۶۰ درجه فارنهایت هستش  ، اما اگه میخواهید  با روغن سرخ کنید نهایتش واسه یک همبرگرمتوسط ۱۵دقیقه با حرارت متوسط وقت نیاز دارید .اگه همبرگرتونبزرگه بهتره که این زمان رو یه مقدار بیشتر کنید تا بهتر بپزه

یادتون نره که همبرگرتون رو اگه حس میکنید که تا یکی دو دقیقه دیگه آمادست از رو آتیش بردارید چون همبرگر تا ۱ دقیقه هنوز اون حرارت توش هاست و پخته میشه 






خوب حالا که همه این نکاتو خوب یاد گرفتید
 

میریم واسه درست کردن بهترن همبرگر عمرتون

 مواد لازم 

 گوشت چرخ کرده گاو ۱ کیلو 

جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری 

پیاز خرد شده نگینی ریز ۱ عدد 


پیاز حلقه حلقه شده ۱ عدد 


سیر۴ حبه 

نمک و فلفل به مقدار کافی

پنیر چدار یا پنیر سویسی ۶ تیکه 

کاهو به مقدار کافی

 گوجه فرنگی به مقدار کافی

خیار شور به مقدار کافی 

سس مایونز وگوجه فرنگی به مقدار کافی 

آب سرد ۴  قاشق غذاخوری


کره ۳ قاشق غذاخوری اگه میخواهید سرخ کنید لازمه   

گوشت رو با آب سرد مخلوط میکنیم  و جعفری خرد شده، فلفل سیاه و پیاز و سیرخرد شده رو بهش اضافه میکنیم و به ۶ قسمت مساوی تقسیم میکنیم یادتون نره که نباید زیاد ورزش بدیم خیلی کم در حد مخلوط شدن  آب و گوشت و جعفری ، بعد به شکل همبرگر فرمش میدیم و میزاریم تو یخچال واسه یک ساعت تا خوب سرد بشه 

بعد از یک ساعت از تو یخچال میاریم بیرون وموقعه ای که میخواهیم بزاریمش تو فر یا تو روغن سرخ کنیم  روش نمک و فلفل میپاشیم 

و میزاریم تا با شعله ملایم بپزه 

با فر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد واسه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه 
 فر رو ۵ دقیقه قبلش باید روشن کرده باشیم تا فر گرم شده باشه 

و اگه با روغن سرخ میکنید حولوحوش ۱۵ دقیقه
اگه میخواهید همبرگر روسرخ کنید به روغن مایعتون  اون مقدارکره ای که گفتم رو اضافه کنید

 و 1 دقیقه مونده به پایان پخت پنیر رو میزاریم روش تا آب بشه و وقتی یک دقیقه گذشت همبرگرو از روی آتیش بر میداریم

روی نون همبرگر اول سس کچاپ یا همون سس گوجه فرنگی میریزیم ویه لایه مایونز و گوجه فرنگی و کاهو و روش همبرگرو میزاریم و روش بازپیاز رو میریزیم و خیار شور و اگه دوست داشتید باز میتونید روش گوجه فرنگی یا کاهو بزارید
کنارش یادتون نره که سیب زمینی سرخ کرده بزارید


به همین سادگی .......


اگه دوست داشتید میتونید قارچ رو با کره و کمی نمک و فلفل سیاه  تفت بدید و موقعه که داریم همبرگررو لای نون میپیچونیم یکی ازلایه ها قارچ بریزیم که دیگه حسابی خوشمزه میشه 
میتونید همبرگرهاتونو که با پیاز و سیر مخلوط کردید فرمش بدیدبسته بندی کنید و  تا ۳ ماه میتونید فریز کنید .
کسب درآمد
کا دی آپلود