مواد لازم:

کره: 125 گرم

پودرقند:100 گرم

زرده تخم مرغ: 2 عدد

هل :نصف قاشق چایخوری

آرد برنج: 300 گرم

زعفران غلیظ :1 قاشق سوپخوری

گلاب: 4/1 پیمانه

 

کیفیت آرد در این شیرینی خیلی مهم است شما بایستی یه آرد بسیار مرغوب تهیه کنید وحتما آنرا از پارچه حریر رد کنید پودر قند را نیز باید از پارچه بگذرانید هرچند که کار سختی است ولی ارزشش رو داره 

تمام مواد رو از دو ساعت قبل بیرون از یخچال ودر دمای محیط قرار میدهیم تا هم دما شوند کره وپودر قند را با همزن خوب میزنیم تا سبک وکرم رنگ شود.

 

 

تخم مرغها وهل را اضافه کرده ودوباره با همزن میزنیم تا سبک شه 

 

 

250 گرم از آرد برنج را با لیسک به خورد مواد میدهیم همانطوری که میبینید پودری میشه وزیاد منسجم نیست

 

 

از گلاب یه قاشق برمیداریم ومابقی را به خمیر اضافه میکنیم تقریبا خمیر یکدستی به دست می آید.

 خمیر را دو قسمت میکنیم به یک قسمت یک قاشق گلاب و25 گرم آرد وبه قسمت دیگر زغفران و25 گرم آرد اضافه میکنیم زیاد خمیر را ورز نمیدهیم فقط در حد یکدست شدن خمیر را درون نایلون برای 24 ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم  در نظر داشته باشید محیط بیش از اندازه گرم نباشد

 

 

بعد از استراحت خمیر کمی خشک میشه که با کمی ورز لطافت خودش رو بدست میاره تکه ای از خمیر را برداشته (کمی از فندق درشتر) کمی ورز داده تا در زمان شکل دهی ترک نخوره واون رو در دست گرد میکنیم ودر سینی فر با کمی فاصله میچینیم.

روی آنها را با سر ماسوره یا مهره شکل میدهیم میتونید از کوچولوتون بخواین این کار رو انجام بده بچه ها از این کار خیلی لذت میبرنند وبعدا با اشتیاق شیرینی رو میخورند حالا روی آنها تخم خرفه بپاشید ودر فر با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید.

زمان مورد نیاز 15 تا 20 دقیقه خواهد بود عطر شیرینی بلند میشه زیر شیرینیها کمی طلایی میشه و وقتی با آرامی یکیشون رو تکون میدیم حرکت میکنه وچیزی به سینی نمیچسبه. اینها نشانه های پخته شدن شیرینی است.

البته شیرینی های ماکمی بیشتر تو فر موندن واطرافشان هم طلایی شدن شما بایستی زودتر اونها رو خارج کنید فقط کف شیرینی طلایی بشه...

 

 

تو آسمون همیشه از یه ارتفاعی به بعد دیگه هیچ ابری وجود نداره...

پس هر وقت آسمون دلت ابری بود با دنیا نجنگ فقط اوج بگیر...