وقتی اسم از گریلو کباب میاد فقط تنها کسی که تو ذهنم میاد کسی نیست جز Robert Rainford که معروف به King Of Grill ، بی اقرار میشه گفت از خوش اخلاقترین و ماهرترین آشپزهای دنیاست. این Chef نازنین که اصالتا کانادایه از ۳ سالگی خانوادش فهمیدند که استعداد عجیبی به آشپزی داره فکر کنید ۳ سالگی.برنامه هاش از کانالAfc آسیا پخش میشه و من همیشه از طرف داران پرو پا قرص این Chef عزیز هستم و ارادت خاصی دارم بهشچون واقعا یک آشپز چیره دسته تو کار خودش ،
اصلا تو کارش ۱ قاشق مربا خوری و چایخوری نیست طرف به قول معروف چکی کار میکنه و میره جلو شاد شاد.
این دستور غذای پادشاهانشم که به قول خودش از بهترین و راحتترین دستورت گریله رو من انتخاب کردم واسه تولد عشقم تا به شما هم آموزش بدم که انشاله بپزید و لذتشو ببرید.
خوب آمدهاید دوستای خوبم؟
مواد لازم :
رزماری ۳ شاخه
۱ بوته سیر ( ۵ یا ۶ تا سیر کوچولو)
پیاز ۴ عدد درشت
هویج نیم کیلو
کرفس ۳ شاخه
روغن زیتون یا کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4قاشق چایخوری
زنجبیل ۲ /۱ قاشق چیخری
آویشن ۴/ ۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده ۳ قاشق غذاخوری
رون بره یا دستش که حدودا بالای ۱ کیلو نیم باشه
خوب اول از همه ۳ تا برش به هر طرف این رون بره نازنین میزنیم و داخلش رو با برگهای روز ماری که خرد کردیم جا میدیم و سیری که از وسط ۲ نصف کردیم\ .یادمون باشه که نصف سیرها رو هم باید رنده کنیم بذاریم کنار .
پیاز رو رنده میکنیم و با سیر که رنده کردیم قاطی میکنیم و با یه مقدار آب لیمو و روغن زیتون و نمک ، فلفل، آویشن ، زنجفیل.
خوب همه مواد رو با هم قاطی میکنیم و در نهیات زعفرون رو اضافه میکنیم و حالا موقعه ماساژ دادن این بره نازنینه . این مخلوطی رو که درست کردیم رو به کل رون بره میمالیم و روشو با پلاستیک میپوشنیم و میذاریم تو یخچال واسه حداقل ۴ تا ۵ ساعت. اگه واسه شب میخواین بپزین صبح اول از همه این کارو بکنید و بذارید که دیگه اخرشه حسابی مشت میشه.
بعد از این که خوابید تو این مخلوط و حسابی عطرو طعم گرفت به خودش توی ظرف فر رو پیاز که از وسط به دو نیم کردیم میچینیم و هویج هارو هم که درشت خورد کردیم میچینیم اگه ساقه کرفس هم که داشتین که دیگه حرف نداره و بعد رون بره بی زبونو میذاریم رویه این سبزیجات
و میذاریم واسه ۳ ساعت تا ۳ ساعتو نیم با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد پخته بشه یادمون باشه که وسط کار میاریم بیرون رون رو و از یه طرف دیگه میذاریم روش فویل میپوشنیم تا ۳۰ دقیقه مونده به پایان که این فویل رو بر میداریم تا روش برشته بشه ، بعد از این که چک کردیم که پخته شده توی ظرف سرو میذاریم و یک کوچولو روش نمک میپاشیم و یک چاقوی خوشگل و یک چنگال میذاریم کنار تا هر کس خواست خودش سرو کنه به هر مقداری که میخواد،
باید بگم که واقعا معرکست این غذا حسابی چشمگیره رو سفره غذا و پادشاهونه ، این غذا مخصوص عید فطر هم هست که بیشتر عربها به این صورت میخورند ، شما هم واسه عیدتون حتما یه برنامه بچینید و این غذای خوشمزه و تجملاتی و بپزید و حالشو ببرید .
فوقالعاده چشمگیره سر سفره و یک غذای خاص که تو کمتر سفره ای پیدا میشه جز مراسمهای عروسی .مزش هم که حرف نداره گوشتش تو دهان آب میشه بس که حسابی مغز پخت شده دیگه چی میخواید از این رون بره نازنین؟؟
پینوشت:
از همه دوستای وبلاگیم خیلی خیلی ممنونم که با این که من اصلا فرصت نمیکنم که واسشون کامنت بزارم اما اونا منو از محبتشون بی نصیبم نمیذارند و همیشه از مشوقهای اصلیم بودند بخدا به وبلاگ همتون سر میزنم اگه به روز کرده باشید منتها معمولا وقتی که دارم رونیکارو میخوابونم تو اتاق تاریک با موبایلم وصل میشم و یواشکی که بیدار نشه میخونم در حالیکه دارم میخوابونمش و لالائی میگم واسش ، واسه همین جرات نمیکنم هیچ وقت کامنت بذارم چون بلافاصله با کوچیکترین صدایی بیدار میشه ، خواستم اینو بگم که دوستای خوبم همیشه باهاتونم و یه دنیا عذر میخوام که وقت نمیکنم به خاطره شرایطی که دارم واستون کامنت بذارم خودتون به بزرگواریتون ببخشید.
شاد باشی