ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
آرد رو توی آب حل میکنیم و شکر و وانیل رو هم اضافه میکنیم. میذاریم روی حرارت کم. به هم میزنیم تا مثل فرنی سفت بشه و بوی خامی آرد هم از بین بره. به همین سادگی. به همین خوشمزگی.
----------------------------------------------------------------
راستی دستور پیراشکی کرم دار هم اینه :
آرد : 4 تا 4.5 پیمانه
آب : 1 پ
شکر : 1 ق غ
مایه خمیر : 1 ق غ
روغن : یک چهارم پیمانه
وانیل : کمی
ماه خمیر رو با یه کم آب گرم و شکر مخلوط میکنیم 10 ذقیه میذاریم جای گرم تا به اصطلاح ور بیاد. ( پف میکنه )
روغن و آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد مایه خمیر اماده شده و بعد هم آرد رو اضافه میکنیم تا وقتی که به دست نچسبه. بعد حدود یک ساعت میذاریم خمیرمون استراحت کنه. بعد خمیر رو باز کرده به قطر یک سانت و با یه قالب گرد مثل لبه استکان قالب میزنیم . به شکل دایره. و میذاریم حدود یک ربع استراحت کنه.
روغن رو میذاریم داغ بشه توی ماهیتابه. و این دایره ها رو توی روغن سرخ میکنیم. بعد که سرد شد بینشون رو باز میکنیم و از اون کرم پیراشکی که گفتم میریزیم لاش.
حتما امتحان کنین.
----------------------------------------------
آرد 3 و نیم لیوان
شکر:2لیوان
جوش شیرین 2 ق چایخوری
نمک 1 ق چایخوری
آب گرم : 2 لیوان
رون مایع : 4/3 لیوان
سرکه:2 ق غذاخوری
هل و گلاب یا وانیل : 1 ق غذا خوری
مثل همه کیکها از قبل فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه و قالبمن رو هم چرب میکنیم و اگر نچسب نیست کمی هم آرد میپاشیم.
آرد ، شکر ، جوش شیرین و نمک رو الک میکنیم. بعد در یه کاسه جدا آب ، روغن، سرکه و گلاب و هل رو مخلوط میکنیم و به مخلوط رد اضافه میکنیم. در این مرحله باید سریع مواد رو مخلوط کنیم و زیاد به هم نزنیم. جوش شیرین با سرکه ورد واکنش میشه و تولید حباب میکنه و همین باعث پف کیک ما میشه. این مخلوط رو سریع میریزیم توی قالب و میذاریم در فر در دمای 180 درجه.
من خیییلی زیاد درست کردم و واقعا خوب درمیاد. به امتحانش می ارزه. برای تولد یک سالگی پسرم هم از همین کیک درست کردم اینم عکسش :