اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی
اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی

کرم بسکوییت وکیک رژیمی

آرد : نصف پیمانه 
شکر : یک پیمانه 
آب: 1 پیمانه 
وانیل : یک چهارم ق چ. ( من گلاب و هل میزنم معمولا ) 

آرد رو توی آب حل میکنیم و شکر و وانیل رو هم اضافه میکنیم. میذاریم روی حرارت کم. به هم میزنیم تا مثل فرنی سفت بشه و بوی خامی آرد هم از بین بره. به همین سادگی. به همین خوشمزگی.

----------------------------------------------------------------

راستی دستور پیراشکی کرم دار هم اینه : 


آرد : 4 تا 4.5 پیمانه 
آب : 1 پ 
شکر : 1 ق غ 
مایه خمیر : 1 ق غ 
روغن : یک چهارم پیمانه 
وانیل : کمی 

ماه خمیر رو با یه کم آب گرم و شکر مخلوط میکنیم 10 ذقیه میذاریم جای گرم تا به اصطلاح ور بیاد. ( پف میکنه ) 
روغن و آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد مایه خمیر اماده شده و بعد هم آرد رو اضافه میکنیم تا وقتی که به دست نچسبه. بعد حدود یک ساعت میذاریم خمیرمون استراحت کنه. بعد خمیر رو باز کرده به قطر یک سانت و با یه قالب گرد مثل لبه استکان قالب میزنیم . به شکل دایره. و میذاریم حدود یک ربع استراحت کنه. 
روغن رو میذاریم داغ بشه توی ماهیتابه. و این دایره ها رو توی روغن سرخ میکنیم. بعد که سرد شد بینشون رو باز میکنیم و از اون کرم پیراشکی که گفتم میریزیم لاش. 
حتما امتحان کنین.


----------------------------------------------

آرد 3 و نیم لیوان
شکر:2لیوان
جوش شیرین 2 ق چایخوری
نمک 1 ق چایخوری
آب گرم : 2 لیوان
رون مایع : 4/3 لیوان
سرکه:2 ق غذاخوری
هل و گلاب یا وانیل : 1 ق غذا خوری

مثل همه کیکها از قبل فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه و قالبمن رو هم چرب میکنیم و اگر نچسب نیست کمی هم آرد میپاشیم. 
آرد ، شکر ، جوش شیرین و نمک رو الک میکنیم. بعد در یه کاسه جدا آب ، روغن، سرکه و گلاب و هل رو مخلوط میکنیم و به مخلوط رد اضافه میکنیم. در این مرحله باید سریع مواد رو مخلوط کنیم و زیاد به هم نزنیم. جوش شیرین با سرکه ورد واکنش میشه و تولید حباب میکنه و همین باعث پف کیک ما میشه. این مخلوط رو سریع میریزیم توی قالب و میذاریم در فر در دمای 180 درجه. 

من خیییلی زیاد درست کردم و واقعا خوب درمیاد. به امتحانش می ارزه. برای تولد یک سالگی پسرم هم از همین کیک درست کردم اینم عکسش : 



آپلود عکس

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد