ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
یک کیک خوب بهت یاد میدم دوست داشتی درست کن :
کیک صبحانه با بافت نرم و تردد عالییییی :
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ :1عدد
آرد:2 پیمانه
شیر:1 پیمانه
بیکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
شکر:1 پیمانه
روغن مایع:یک دوم پیمانه (1/2 )
رنده ی پوست یک عدد پرتقال
آب یک عدد پرتقال : 1/2 پیمانه (یک دوم پیمانه)
نمک : نوک قاشق
قالبی مستطیلی شکل را چرب کنید .آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید با هم مخلوط کنید.(این کیک در قالب مستطیلی بهتر فرم گرفته و بعدا شکیل تر برش میخورد.
فر رو روی 175 درجه روشن کنید
تخم مرغ رو با شکر و رنده ی پوست پرتقال با هم زن برقی هم بزنید تا یکدست بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم، به ترتیب شیرو اب پرتقال و آرد رو مخلوط میکنیم .ارد را قاشق قاشق و به ارامی اضافه کنید
کیک رو زیاد هم نزنید
بریزید توی قالب و بزارید توی فربه مدت60- 45 دقیقه تا پخته بشه(برای فر من 45 دقیقه کافی بود)
باید روی کیک طلایی و سرخ بشه.
کیک نرم با بافت بسیار سبکی هستش.وقتی کیک پخت ,کیک را به سرعت از فر خارج نکنید بگذارید 5 دقیقه در فر خاموش باقی بماند.بعد کیک را از فر و سپس از قالب خارج کرده بر روی توری سیمی بگذارید تا از بالا و پایین سریع خنک شود .
پس از سرد شدن کامل کیک را برش بزنید و در ظرف در دار با در بسته قرار دهید.