اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی
اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی

کیک شکلاتی


مریم بانو


 

چند روزی میشد دخملی من دلش کیک شخولاتی(همون شکلاتی خودمون) میخواست. منم اینو براش درست کردم. با یه لیوان شیر کنارش، حسابی چسبید:

آرد              دو پیمانه

پودر کاکائو     دوسوم پیمانه

شکر            یک و نیم پیمانه

کره             صد و پنجاه گرم

تخم مرغ       دو عدد

بکینگ پودر      یک ق چ

نمک            نصف ق چ

وانیل          یک چهارم ق غ

شیر کاکائو        یک پیمانه

آرد و پودر کاکایو را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. نمک و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه کنید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

کره نرم شده رو با شکر حسابی هم بزنید.

تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.

حالا یکم مخلوط آرد و پودر کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید بعد یکم از شیر کاکائو. دو باره این مراحل رو انجام بدید. فقط اخرین چیزی که اضافه میکنید آرد و پودر کاکائو باشه.

قالب رو چرب کنید و یکم پودر کاکائو روش بپاشید. مواد رو داخل قالب بریزید و بزارید برای حدود 30 دقیقه داخل فر. البته مال من حدود 40 دقیقه شد.

 

 

 

من دستور کیک رو از سایت زیر گرفتم:

http://101recipe.com/?p=75



الی بانو


از توسترهای عزیز به خاطر این دستور عالی ممنونم:

مواد لازم:

آرد 1.5 پیمانه + 2 قاشق

تخم مرغ 2 عدد

کره 3/1 پیمانه

عسل 215 گرم یا 2/1 پیمانه

شکر 2/1 پیمانه

شیر 3/1 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری

کشمش 5 قاشق

هل و وانیل دلبخواه

 

توی قالبا کپسولای خوشگل موشگل میندازیم

فر روی 160 درجه گرم میشه

1 قاشق از آرد رو با کشمش مخلوط میکنیم

آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و هل رو 3 بار الک میکنیم

اول کره و شکر و عسل رو خوب میزنیم تا کرمی بشه، بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بعد هر کدوم 2 دقیقه میزنیم، وانیل رو هم بینش اضافه میکنیم

نصف آرد رو میریزیم و یکدست که شد شیر رو اضافه میکنیم و ماقی آرد رو میریزیم و یکدست که شد کشمش رو اضافه میکنیم

توی کپسولا رو تا 3/2 میریزیم و میذاریم توی فر 20 تا 25 دقیقه بمونه!

 

نکته: من چند قاشق از مایع کیک رو با پودر کاکائو مخلوطیدم و دورنگش کردم و همینطور نصف موادمو تو قالب ریختم و کیک بزرگ درست کردم که 4 تیکه شد

 

 


الی خانوم


 
 
برگرفته از بهارسایت کار دوست عزیزم الی 
لینک مراحل تصویری
 
 
مواد لازم :( هر یک پیمانه برابر با ۲۴۰ سی سی می باشد )
 
زرده تخم مرغ ۲ عدد
 
شیر نصف پیمانه
 
آرد ۲ پیمانه
 
بکینگ پودر ۱ ق چ
 
روغن جامد آبکرده یا کره ۱ ق چ
 
نمک یک هشتم ۸/۱ ق چ
 
وانیل نصف ق چ
 
شربت قوام آمده به مقدار لازم ( جهت تهیه شربت به این لینک مراجعه کنید ) ( بهتره طبق دستور از گلوکز هم استفاده بشه )
 
روغن جهت سرخ کردن به مقدار لازم
 
طرز تهیه :
 
 * ابتدا زرده تخم مرغ ها رو کمی با چنگال هم می زنیم .
 
* بعد شیر، بکینگ پودر، روغن آبکرده و وانیل رو به زرده اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
 
* سپس نمک و آرد رو به مایه اضافه می کنیم .
 
* اجازه می دیم خمیر ۲ ساعت استراحت کنه . 
 
* روی میز کارمون آرد می پاشیم و خمیر رو با ضخامت ۳ - ۲ میلیمتر باز می کنیم .
 
* بعد به ابعاد تقریبی ۳ * ۳ سانتیمتر برش می دیم . 
 
* روغن رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دیم .
 
* نکته : برای اینکه بفهمیم روغن به اندازه کافی داغ شده یا نه ، کافیه یه تیکه از خمیر رو داخل روغن ببریم ، اگه مثل شکل زیر حبابهایی در اطراف اون تشکیل شد یعنی روغن برای سرخ کردن گوش فیل آماده هست .
 
* گوش فیل ها رو داخل روغن می ریزیم .
 
* نکته : سعی کنید در هر سری به اندازه ۷ - ۶ تا دونه داخل روغن بریزید ( البته من در شکل پایین کمی بیشتر ریختم ولی شما به حرف من گوش بدید و ۷ - ۶ تا دونه بیشتر نریزید) چرا ؟ چون بعد از این مرحله قراره گوش فیل ها داخل شربت برن پس اگه بیشتر بریزید نمی تونید گوش فیل ها رو داخل شربت غوطه ور کنید ؛ یعنی جا نمی شه همه گوش فیل ها داخل شربت غوطه ور بشن .
 
* بعد از اینکه یه سمت گوش فیل ها سرخ شدن ، سمت دیگه اونا رو سرخ می کنیم .
 
* گوش فیل ها رو بلافاصله در شربت ولرم ( شربت گرم نباشه ) غوطه ور می کنیم . با پشت قاشق به داخل شربت فشار می دیم . اجازه می دیم ۵ دقیقه داخل شربت بمونن . 
 
* برای اینکه بدونید مقدار شیرینی گوش فیل مناسب هست یا نه و آیا زمان موندن گوش فیل ها در شربت کافی هست یا نه ؛ بهترین راه حل چشیدن اوناست . چون با توجه به غلظت شربتتون ممکنه این زمان کمتر یا بیشتر باشه پس یه دونه از گوش فیل ها رو نوش جان بفرمایید و ببینید آیا شیرینی اون کافی هست یا نه ؟ بمرور تجربه کسب می کنید و نیازی به چشیدن نخواهد بود .
 
* گوش فیل ها رو روی صافی قرار می دیم تا شربت اضافی اون گرفته بشه .
نظرات 1 + ارسال نظر
behzad شنبه 26 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 06:27 ب.ظ http://shadmehr-music31.blogsky.com

سلام من هم شما رو لینک کردم
برای تبلیغ و درآمد اگر برای من توضیح بدید ممنون میشم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد