آمار کیک فنجونی با شیره خرما - اینجا همه چیز درهمه
X
تبلیغات
رایتل

اینجا همه چیز درهمه

کیک فنجونی با شیره خرما


مریم بانو


آموزش سه مدل کیک فنجونی رو قبلا براتون گذاشتیم ( لینکهاش رو میتونید پائین صفحه ببینید) و از اونجایی که درست کردنش وقت زیادی نمیگیره و به شدت دخملی پسنده، زیاد درستش میکنم و هر سری تغییراتی توش میدم که این مدل ابتکاریش، فوق العاده شد و شدیدا مورد توجه همسری و خودم قرار گرفت.

 

مواد لازم برای سه فنجان:

آرد               چهار قاشق سرخالی

شکر            دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ        یک عدد

روغن            سه قاشق غذاخوری

بکینگ پودر     نصف قاشق چایخوری

گردو             سه عدد

شیره خرما    سه قاشق غذاخوری

دارچین         یک قاشق غذاخوری

 

آرد و شکر( میتونید شکر رو حذف کنید چون شیره خرما به اندازه کافی شیرین هست) و دارچین و تخم مرغ و گردوی ریز خرد شده و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید.

 

 

 

روغن و شیره خرما رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

 

 

 

مواد رو داخل فنجونها میریزیم طوری که نصف فنجونها پر بشه.

 

 

فنجونها رو داخل قابلمه آب میزاریم و انقدر آب میریزیم تا نصف فنجونها رو بپوشونه نه بیشتر و میزاریم روی گاز.

 

 

وقتی آب جوش اومد شعله رو کم کنید و دور در قابلمه رو با دمکنی یا دستمال بپوشونید. حدود 15 دقیقه باید روی گاز بمونه اما من چون دوست دارم کیکم نرمتر باشه 12 دقیقه میزارم. بعد از این تایم گاز رو خاموش کنید اما در قابلمه رو تا ده دقیقه برندارید چون پفش میخوابه. بعد هم میتونید با یه چاقو دور گیری کنید و کیک رو راحت جدا کنید.

 

 

این هم بافت کیک:

 

میبینید چقدر نرم و لطیف شده.  انگار نه انگار که درست کردن این کیک چند دقیقه هم وقتمو نگرفت. امیدوارم درست کنید و از طعم خرما و دارچین و گردو لذت ببرید.

 

پ ن: لینک کیکهای فنجونی

http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=429

http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=204

http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=143

کسب درآمد
کا دی آپلود