اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی
اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی

شیرینی مخصوص عید فطر

شیرینی آلمانی برای عید فطر

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


با این شیرینی خوش طعم در عید فطر از میهمانان تان پذیرایی کنید.

مواد لازم :

 آرد600 گرم
 روغن قنادی 300 گرم
پودر قند 150 گرم + 2 قاشق سوپ خوری
 تخم مرغ2 عدد
 مارمالاد توت فرنگی به میزان لازم
شیر30 میلی لیتر
آب½ لیوان
زعفران½ قاشق چای خوری
وانیل½ قاشق چای خوری
شکلات + خلال پسته + کنجدبرای تزیین


این شیرینی بسیار کم شیرین و مناسب برای عید فطر می باشد.
طرز تهیه :
زعفرون و 2 قاشق سوپ خوری پودر قند رو ترکیب کنید. آب رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد.

 

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


روغن رو همراه با پودر قند داخل یه ظرف بزرگ بریزید.

 

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


خوب با همزن برقی بزنید تا مثل تصویر پایین بشه.
نکته : روغن رو چند ساعت قبل از استفاده در دمای معمولی قرار بدید!

 

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


شربت رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

 

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
نکته : از این جا به بعد دیگه به همزن برقی نیازی نیست.

 

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


شیر و وانیل رو اضافه کنید. و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


اگر 600 گرم آرد رو اضافه کردید و هنوز خمیر به دستتون میچسبید یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید تا خمیری مثل تصویر پایین بدست بیاد.
نکته: بین 600 تا 650 گرم به آرد نیاز هست.

 

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


میز کارتون رو کمی نم دار کنید و یه پلاستیک تمیز رو روش پهن کنید. کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید.
نکته خیلی مهم: هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.

 

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو به شکل دلخواه قالب بزنید.
نکته: دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی های عید فطر جفت جفت هستند.

 

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


شیرینی ها رو به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد توی فر قرار بدید تا فقط یه مقدار شیرینی ها تغییر رنگ بدند.
حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید.

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


روی شیرینی ها رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


این هم شیرینی های عید فطر تزئین شده.

 

پخت شیرینی آلمانی, پخت شیرینی مخصوص عید فطر


منبع : baharsite.com



طرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر

شیرینی مخصوص عید فطر , کلوچه مخصوص عید فطر

 

مواد لازم:

 

 آرد سفید 3 پیمانه
 روغن جامد  1 پیمانه
 شکر  2/1 پیمانه
 گلاب 2/1 پیمانه
 هل  1قاشق مرباخوری
پکینگ پودر2/1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا شکر رادر هل وگلاب حل کرده بعد از آن در ظرفی جداگانه آرد وروغن وپکینگ پودر را مخلوط می کنیم سپس محلول گلاب وشکری را که داشتیم به آن اضافه کرده وبا دست به آرامی ورز دهید خمیر لطیف ونرمی به دست می آید آن را به وسیله وردنه پهن کرده به دلخواه قالب بزنید یا بایک چاقو ببرید.در فر به مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه بگذارید بپزد.وقتی از فر درآوردید بگذارید مقداری سرد شود و بعد آنرا نوش جان کنید.

 

منبع : roze_banafsh5



طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت

 

 

طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت

 

 

این نوع کیک شامل شکلات به میزان فراوانی است که روی آن را هم یک لایه شکلات می گیرد.

 


زمان: 45 دقیقه

 

 

زمان کلی: با سرد شدن کیک 1 ساعت و نیم

 


مواد لازم:

 

 

کرهیک فنجان کمی برای چرب کردن ته ظرف
کاکائو (شیرین نباشد)یک دوم فنجان و مقداری هم برای ماهی تابه
آرددو فنجان
بکینگ پودریک دوم قاشق چای خوری
جوش شیرینیک دوم قاشق چای خوری
نمکیک دوم قاشق چای خوری
شکریک و یک دوم فنجان
تخم مرغ بزرگ2 عدد
زرده تخم مرغ بزرگ2 عدد
شکلات آب شده6 اونس( هر اونس برابر با 31/1گرم)
وانیل1 قاشق چای خوری
سرشیرکم چرب1 فنجان

 

 

طرز تهیه :

 


فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تا 8 اینچ(هر اینچ معادل 2/54 سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.

 


با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.

 


مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی 40 الی 45 دقیقه. اجازه دهید تا 15 دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.

 


از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید.

شیرینی شکلاتی بستنی دار برای روز پدر

طرز تهیه شیرینی شکلاتی بستنی دار , طرز تهیه شیرینی روز پدر
با این شیرینی های خوش طعم روز پدر را جشن بگیرید.

در اینجا دستور درست کردن یک شیرینی بستنی دار را برایتان آورده ایم که می تواند یک دسر بسیار لذیذ و خوش عطر برای روز پدر باشد.
 
زمان لازم برای تهیه مواد : 30 دقیقه 
کل زمان مورد نیاز : 3 ساعت و 30 دقیقه
مواد گفته شده برای 12 نفر می باشد.

مواد لازم :

 آرد سفید الک شده یک و نیم فنجان
 جوش شیرین یک دوم  قاشق چای خوری
 نمک یک دوم قاشق چای خوری
 کره ذوب شده یک دوم  فنجان
 شکر قهوه اییک دوم فنجان
شکر دانه ریزیک چهارم فنجان
خامه  یک چهارم فنجان
 تخم مرغ بزرگ1 عدد 
عصاره وانیل خالص1 قاشق چای خوری
تکه های شکلات ریز شدهیک و نیم  فنجان
بستنی وانیلی1  لیتر


طرز تهیه :
1 - شعله اجاق را در دمای  350 درجه می گذاریم تا داغ شود. در یک کاسه متوسط  آرد، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر می ریزیم . کره و شکر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و با استفاده از یک همزن برقی آنها را هم می زنیم. خامه ، تخم مرغ، وانیل را هم به آن اضافه می کنیم و آنها را تا زمانی که کاملا صاف شوند مخلوط می کنیم. تکه های شکلات را هم به تدریج به مخلوط اضافه می کنیم تا خمیر ما کاملا درست شود.

2 - با استفاده از یک قاشق غذا خوری به صورت گرد گرد خمیر را درآورده و آنها را بر روی دو ورق نازک مخصوص پخت کیک می ریزیم. در اینجا با این مواد حدود 25 تا 30 شیرینی می توان درست کرد و آنها را تا زمانی که کاملا طلایی شوند در فر می گذاریم تا پخته شوند. در آخر به مدت  10 تا 12 دقیقه ، آنها را در یخچال نگه می داریم تا کاملا خود را بگیرند.

3 - میان هر کدام از شیرینی ها به اندازه ی دو قاشق غذا خوری بستنی می ریزیم و آنها را در فریزر می گذاریم . می توان هر کدام از شیرینی ها را جداگانه داخل یک پلاستیک گذاشته و به هنگام سرو کردن آنها را درآورده و میل نمود.

نکته :
می توان به مدت 2 هفته در فریزر از این شیرینی ها نگهداری کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد