آمار شیرینی گردویی - اینجا همه چیز درهمه
X
تبلیغات
رایتل

اینجا همه چیز درهمه

شیرینی گردویی



با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید

کیک شکلاتی رژیمی,کیک گردو و خرما
مواد لازم :

 گردوی خرد شده۱۵ گرم یا یک قاشق سوپخوری 
 خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
 تخم مرغ کامل به علاوه یک عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد  
 وانیل نصف قاشق چایخوری
 پودر قند۲ قاشق سوپخوری سر خالی
 آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگک)۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو۱ قاشق سوپخوری
شیر کم چربی۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه :
فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
داخل یک قالب کیک کوچک را کمی چرب کنید و یک قطعه کاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید.
خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یکنواخت بریزید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده را با وانیل و پودر قند در یک ظرف کوچک گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت کرمی غلیظ در آید.
بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یکنواختی مورد نظر برسید.
آرد و پودر کاکائو را الک کنید و به این مخلوط اضافه کرده، با یک قاشق خوب هم بزنید.
شیر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا کاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه کنید.
مایه کیک را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و مغزپخت شود در فر بپزید.
کیک را از فر خارج کنید و با یک کارد دیواره دور کیک را از قالب جدا کرده و آن را برگردانید.
کاغذ روغنی زیر کیک را جدا کنید و کیک را بلافاصله و گرم سرو نمایید.
این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی، ۹/۴ گرم چربی و ۳/۴۸ میلی گرم کلسترول است.
منبع : banoo.ir

طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ

آشپزی,طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ, طرز تهیه شیرینی تر

این شیرینی تر و کم‌چرب، بدون تخم‌مرغ تهیه می‌شود.

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت:‌ 50 دقیقه

مواد لازم برای 9 نفر:

 

آرد

یک پیمانه

شکر

سه چهارم پیمانه

پودر کاکائو

نصف پیمانه

بیکینگ پودر

یک و نیم قاشق چای‌خوری

سس سیب شیرین نشده

یک سوم پیمانه

روغن کانولا

یک چهارم پیمانه

شیر سویا

دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه

 

 

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

• درون یک قالب 21*21 سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.

• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

* طرز تهیه سس سیب:

تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید.

سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید.

سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.

حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.

منبع:pcparsi



طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور

نحوه پخت کیک با شیره, پخت انواع کیک

مواد اولیه :

 تخم‌ مرغ سه عدد
 کره دو قاشق سوپخوری
 روغن و ارده از هر کدام نصف پیمانه
 بیکینگ‌ پودر یک قاشق چایخوری
 شیره انگور و گردو خرد شده از هر کدام یک پیمانه
وانیل1/4 قاشق چایخوری
آرددو پیمانه


طرز تهیه: 
اصولا کیک گردویی از آن دست شیرینی‌های مقوی می‌باشد که وقتی میل کنید، انرژی‌تان چند برابر می‌شود و ممکن است زورتان آنقدر زیاد شود که با مشت به دیوار بکوبید، حالا حساب کنید که کیک گردویی را با ارده و شیره انگور میل کنید. انرژی‌تان می‌شود صد برابر، دیگر کسی جلودارتان نیست، بگذریم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند. سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. بعد شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم و در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار می‌دهیم.

منبع : sooran.com

کسب درآمد
کا دی آپلود