اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی
اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی

بامیه رژیمی

اینم دستور یه جور لقمه بامیه رژیمی برای افطارررر 

مواد لازم: 

خمیر مایه 1 قاشق مرباخوری 
آب ولرم 1 پیمانه 
شکر 1 قاشق سوپخوری 
آرد 3 لیوان 

مواد لازم برای شربت: 

شکر 4 لیوان 
آب 2 لیوان 
لیموی تازه یک عدد 



طرز تهیه: 


1- ابتدا شربت شکر و آب را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام آید در آب نصف یک لیموی تازه را گرفته و داخل شربت بریزید و اجازه دهید بجوشد ... سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خوب خنک شود. 
2- خمیر مایه را با یک پیمانه آب ولرم ، یک قاشق سوپخوری شکر و کمی آرد مخلوط کنید . 
3- سه لیوان آرد را روی مخلوط خمیر مایه بریزید و بدون اینکه هم بزنید آن را کنار بگذارید به محض اینکه خمیر مایه برسد، روی آرد ترک هایی ایجاد خواهد شد. 
در این مرحله مقداری آب ولرم را به آرد اضافه کنید،‌ تا حدی که خمیر نرمی به دست آید، آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 
4- روی خمیر را با پارچه تمیزی بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. 
5- یک ظرف کوچک روغن کنار دستمان میگذاریم. و گلوله های کوچکی از خمیر درست کرده و به کمک قاشق چایخوری داخل روغن داغ میاندازیم تا سرخ شود. 
هر بار دست و قاشق را چرب میکنیم. از حرارت مناسب روغن مطمئن شوید. 
گلوله ها را پس از سرخ شدن از داخل روغن درآورده و روی تور سیمی و یا صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. و تا وقتی که هنوز داغ است درون شربت خنک بیاندازید ، بامیه لقمه ها باید به مدت 10 دقیقه داخل شربت بماند ... 

نوش جان! 

پ . ن : اگر مجازین توی شربتش کمی هل و گلاب بزنین . و در نهایت روی بامیه ها دارچین بریزین. 
من با نصف مواد درست کردم. به نظرم شما هم نصف کنین موادشو تا سرخ کردنش خیلی وقت نگیره.



نوع دیگری از کیک بدون تخم مرغ: 

2 پیمانه آرد رو با 3/4 پیمانه روغن مخلوط کنید تا یکنواخت بشه . یک پیمانه شکر رو توی 2 پیمانه آب (دستور اصلی شیر هست) روی حرارت حل کنید. مخلوط مایع رو با آرد و روغن قاطی کنید و خوب هم بزنید. آخر سر دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و توی قالبی که از قبل چربش کردید بریزید.زمان پختش هم نیم ساعت الی 45 دقیقه. تا 20 دقیقه در فر 170 درجه سانتیگرادهست اول در فر رو اصلا باز نکنید. دستور اصلی آرد گندم هست که برای بچه هایی که حساسیت دارند به جاش آرد برنج بریزید. بعدش وانیل داره که برای بچه های ما حذف میشه. و میتونید یه دونه سیب گلاب توش رنده کنید ترد و خوشبو و خوش طعمش می کنه کیک رو. آب سیب هم نداشتید همون آب معمولی بریزید. به جای سیب گلاب هویج هم میتونید توش رنده کنید. خلاصه یکی از این کارا رو بکنید که کیک خوشبو باشه یعنی یا آب سیب یا رنده کردن سیب یا هویج. اگر شیر خشک مخصوص هم دارید می تونید با آب درست کنید و بعد از حل کردن شکر شیر خشک توش بریزید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد