آمار سیب زمینی تو فر - اینجا همه چیز درهمه
X
تبلیغات
رایتل

اینجا همه چیز درهمه

سیب زمینی تو فر


بچه هاتون عاشق سیب زمینی سرخ کرده ن؟ خودتون هم؟ از سرخ کردنش نگرانین و وجدان درد می گیرین؟ نمی گیرین؟ ! خب خوش به حالتون ..شما خیلی خوشبختین !!

اما اگه مثه من هر یه دونه سیب زمینی سرخ کرده که می خورین یا بچه هاتون می خورن هزار بار خودتون رو فحش می دین که آخه چرا این خوشمزه ها رو اینقده دوست دارین ، این پست مخصوص خودتونه !!

مواد لازم:

سیب زمینی

نمک، فلفل، زرچوبه

روغن زیتون

سبزی خشک و معطر (آویشن، شوید، کمی مرزه و نعناع)

پودر سیر

روغن زیتون

طرز پخت:

سیب زمینی ها رو بعد از پوست کندن و شستن ، خلال های نه چندان کلفت و نه چندان نازک می کنیم و می شوریم و خشک می کنیم با دستمال تمیز ... توی ظرف می ریزیم و همه مواد رو بهش اضافه می کنیم..اینکه من مقدار ندادم به خاطر اینه که سلیقه ایه..من برای یه دونه سیب زمینی خیلی بزرگ، یه قاشق پر روغن زیتون ریختم و سبزی هم مجموعا یک و نیم قاشق حدودا

دستمون رو می شوریم و خوب مواد رو با دست هم می زنیم و می ذاریم کنار تا به خوردش بره..فر رو روشن می کنیم روی 200 درجه سانتی گراد یا هر درجه ای که شما با اون حرارت توی فر غذا درست می کنین ... اگه بچه هاتون هی دورتون می چرخن و می پرسن: مامان ، حاضر شد؟! مجبورین دیگه بعد از ده دقیقه دست به کار بشین...(ده دقیقههههههههههه؟؟ خیلیه .. بچه های من اجازه همین 10 دقیقه رو هم ندادن) .. توی سینی فر، کاغذ روغنی انداختم و سیب زمینی ها رو با حوصله روش می چینیم

میره توی فر...زمان نمی دونم چقدر شد... ولی مرتب بهش سر زدم و زیر و روش کردم .. تا اینکه خوب نرم و پخته شد

مدیونین اگه فکر کنین کم شده و ما همون جور داغ داغ چند تا خوردیم و زبونمون سوختا ...نخیــــــــــرم..ما خیلی شکمو نیستیم !! اینا خیلی خوشمزه بودن !!

بعدشم مثل یه مامان خوب می ریزیم توی ظرف و می بریم واسه بچه هامون .. خودمون هم می شینیم وسطشون 

و سعی می کنیم از هرکدوم یکی دو تایی بگیریم و بخوریم و خودمون رو قانع کنیم که : اینا زیاد چاق نمی کنه و رژیمیه و اصصصصلا همین چند تا دونه، حکم شام بود واسه ما!!

و این گاوهای محترم هم به ما بخندن که: خودتـــــــــــی !!

سیب زمینی خلالی کبابی توی فر خورون خوش بگذره !!!!!! (به بچه هاتونم بدینا)


کیه که چیپس دوست نداشته باشه؟ اونم خونگی ... دیگه با خیال راحت برای بچه های گلتون چیپس درست کنین

سیب زمینی ها رو با اون سمتی از رنده که مخصوص چیپس هست یا ابزار مخصوص اسلایس های نازک کنین...نازکیش خیلی مهمه..بعد خوب بشورین تا نشاسته ش بره و توی یه ظرف آب و یخ بریزین یک ربع بمونه

بعد آبکش کنین و وقتی آبش رفت لای دستمال تمیز آشپزخونه پهن کنین..تو عکس هم مشخصه که هم زیر و هم روشون دستمال هست تا خوب خشک بشه

روغن مخصوص سرخ کردنی رو گذاشتم توی ظرف گود داغ بشه و سیب زمینی ها رو کم کم توش ریختم و گذاشتم طلایی و سرخ بشه...دقت کنین که این اتفاق خیلی زود میفته شاید 7 تا 10 دقیقه . مثل  سیب زمینی سرخ کردن نیست

توی چند نوبت این کارو می کنیم تا خرد نشن ..بعد هم روی دستمال آشپزخونه گذاشتم تا روغنش بره

و درنهایت توی سبد ریختم و نمک پاشیدم و سبد رو تکون دادم تا نمک اضافی بریزه (با دست اگه هم بزنیم خورد میشن ها)

دیگه بسته به میلتون می تونین، پودر سیر، آویشن، پودر پاپریکا، پودر جعفری .... بریزین

با سس یا ماست عالیه

من اینا رو آویشن پاشیدم روشون

اینم ساده ش


من خیلی سیب زمینی های رستورانها رو دوست دارم ... آماده ش هم توی سوپرها هست ولی خب چه کاریه؟؟!! خودمون درست می کنیم دیگه!!

کار زیادی نداره...یه دیگ رو با آب و کمی نمک بذارین تا به جوش بیاد...بعد خلال های سیب زمینی رو  که کمی کلفت تر از همیشه خلال کردیم توش می ریزیم و برای 3 تا 5 دقیقه تقریبا میذاریم  تا یه غل بزنه اماجوری که خیلی نرم و پخته نشه ...

بعد هم توی صافی می ریزیم و میذاریم آبش کاملا بره...

درنهایت توی روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم...می تونین توی روغن کمی زرچوبه هم بریزین

بعد هم خلال های سرخ شده رو بذارین تا روغنش بره

این بار می خوام توی فر درست کنم...حتما خبرش رو میدم بهتون

ببینین چه پوک و نرمه


کسب درآمد
کا دی آپلود