اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی
اینجا همه چیز درهمه

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی

کباب لای برنج

این غذا هم به نظر جالب میاد میخوام درست کنم 


این غذای سالم و خوشمزه و آسون خیلیییییییی مناسب وقتای تنبلونگی !!! می باشد و شدیییییدا به خانوم های زبر و زرنگی مثل خودم توصیه می شود!!! تازه کلی هم صرفه جویی های اقتصادی، ظرفشویی و .... به همراه داره :))))) والا!!!

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

پیاز:1 دونه درشت

نمک و فلفل

سماق

زیره و ادویه دلخواه : درصورت تمایل

طرز پخت:

برنج رو که با آب و نمک خیسوندم گذاشتم روی حرارت تا برای آبکش کردن به جوش بیاد...تو این فاصله پیاز رو توی گوشت رنده کردم (البته آبش رو گرفتم چون پلو رو شفته می کنه) بعد نمک و فلفل و زیره و کمی زعفرون هم زدم بهش و ورز دادم تا یه دست بشه ...شما می تونین هر ادویه دلخواهی بزنین

برنج رو کمی دون تر و زنده تر از همیشه بردارین و آبکش کنین ... حالا کف دیگ، روغن می ریزیم و ته دیگ موردعلاقه مون رو می ذاریم و به ردیف برنج پخش می کنیم ...

یه تکه گوشت برمی داریم و توی دست فرم کباب بهش می دیم و روی برنج می چینیم .. کلفت نمی کنیم تا بهتر بپزه،بعد سماق روشون می پاشیم و یه ردیف دیگه برنج می ریزیم...جوری که کاملا روی کباب ها رو بگیره...

توی هر ردیف میشه 3 تا کباب گذاشت...لایه آخر هم برنج می دیم و بازم روی کباب ها رو کامل می پوشونیم تا خوب بپزه با بخار برنج... برنج مثل همیشه باید مثه کوه از اطراف، وسط جمع بشه..

بعد نصف لیوان آب و روغن (یا کره یا هیچکدوم!! فقط آب) دور و بر پلو می ریزیم و در دیگ رو با دمکنی می ذاریم روش..شعله اول متوسط باشه و به محض بخار کردن، کم می کنیم...چیزی حدود 50 تا 60 دقیقه زمان می خواد..بهش سر بزنید حتما و اگه خشک شده بود کمی آب بریزین

کلا این پلو به خاطر آب گوشتی که توش میره نرم تر از پلوهای معمولیه واسه همین گفتم کمی دون تر آبکش کنین ولی تا دلتون بخواد خوشمزه ست....آب گوشت که روی برنج می ریزه خیلی خوشمزه ش می کنه..

گوشت هم خووووووب مغزپخت شده... نهایتا غذای سالم و فوری و خوشمزه ایه..از طرفی یه مرحله کباب کردن و سرخ کردن و ظرف اضافه کثیف کردن جلو میندازه آدم رو !!

من فلفل و گوجه هم سر گاز کباب کردم!

بازم نکاتش رو مرور می کنم:

* برنج رو دون تر آبکش کنین

*کباب ها رو نازک توی دستتون فرم بدین

*موقع چیدن توی دیگ ، توی هر ردیف 2 تا 3 کباب جا بدین و کاملا برنج رو روش بپوشونین تا خوب بپزه

*موقع سرو کره هم روش بدین که دیگه محشر میشه!!

این غذای خوشمززززززه رو از شادونه جونم یاد گرفتم که بسیار بسیار بسیار ازش سپاسگزارم..دیدی حرف گوش کردم شادی جونی؟!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد